Producten

Pedique werkt met een aantal merken toegespitst op het type behandeling. Voor de verzorging van de voeten wordt gewerkt met de producten van HFL Laboratories. Tijdens de luxe of wellness behandelingen worden de nagels gelakt met de lakken of gellakken van Alessandro. Om thuis na te genieten of om nagelproblemen aan te pakken zijn diverse producten voor voetverzorging verkrijgbaar in de praktijk. Pedique is in Voorhout tevens het officiële verkooppunt van Wandelwol antidruk-wol.

HFL Laboratories

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van probleemoplossende producten voor de behandeling van huid- en nagelproblemen. De HFL Solution Spray is hét product voor de cosmetische verzorging van schimmelnagels die vaak verkleurd en broos zijn. De beste resultaten worden bereikt i.c.m. Dadi’Oil. Geschikt voor diabetici.

Pedique praktijk voor Voetzorg HFL Laboratories producten verkoop
Pedique Voetzorg verkoop dadi'Oil
Pedique pedicure Dimanche Ureumline anti mycose product kalknagel

Gelacy

Gelacy is een vrij nieuw product dat het best te beschrijven valt als een kruising tussen gel en acryl. Het heeft de voordelen van beide producten, maar zonder de nadelen. Het is uitstekend geschikt voor onder andere nagelreparatie. De kenmerken van Gelacy zijn: Di-HEMA vrij, hypo allergeen, voldoet aan de Europese cosmeticawetgeving en is niet getest op dieren. Geschikt voor diabetici.

Pedique Voetzorg nagelreparatie Gelacy

Alessandro

Mooi Gelakte teennagels na de pedicure behandeling? Pedique werkt met de nagellakken en gellakken van o.a. Alessandro. Deze nagellak geeft een optimale dekking en een geweldige glans. 100% Vegan, dierproefvrij en 6-free.

Pedique pedicure Alessandro nagellak

WandelWol® antidruk-wol

WandelWol antidruk-wol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. WandelWol bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht en  bevat lanoline (wolvet). Pedique is officieel verkooppunt van WandelWol® antidruk-wol.

Pedique Pedicure Wandelwol verkooppunt